OK Computer Solution Gombak : OKCS ROVERS ( Pick Up & Return Service )

CARI Model Laptop

Tuesday, 1 July 2014

OKCS ROVERS ( Pick Up & Return Service )Pernahkah anda mengalami keadaan Stress Bekerja apabila komputer anda Rosak ?

Setiap syarikat pasti perlukan komputer dan laptop bagi membantu operasi syarikat berjalan dengan lancar dan cepat. Kadang-kala operasi syarikat tersangkut disebabkan masalah teknikal pada pejabat anda. Kami pasti ramai di luar sana pasti akan tertangguh sekiranya Printer mereka rosak atau kehabisan ink/toner. Operasi syarikat juga tidak diteruskan sekiranya laptop mereka 'Tidak boleh ON' atau 'Slow macam Kura-kura'. Maka sudah tentu prestasi syarikat akan turun disebabkan masalah yang sering berlaku di pejabat dan Office.


Tetapi bagaimana sekiranya anda mengambil langkah terlebih dahulu bagi mengelak masalah ini dari berlaku ? - ( #1 Backup PLAN )" Mencegah lebih baik dari merawat ", ye ke betul ni ?, Ia hanya perlu anda mengetahui pasukan Pakar Komputer  yang boleh menyahut panggilan anda dan menyelesaikan masalah dengan cepat.

Itulah #OKCS Rovers salah unit korporat IT Support OK Computer Solution yang merupakan pasukan IT sokongan yang berterusan 24/7 pemantauan dan respons dengan cepat. Ia sudah pasti anda tidak lagi perlu memikirkan masalah ini dan kerja anda bertimbun disebabkan operasi yang tersangkut ini.Anda mungkin selamat dari zon ini dan tidak lagi Sakit Kepala memikirkannya.


Daftar #OKCS Rover sebagai IT Support anda bermakna anda akan mendapat :

-----------------------------------------------------------------------------------

1.  Sokongan jauh sekitar Kuala Lumpur  yang tidak terhad .
2.  Jaminan Masa tindak balas dengan cepat.
324 / 7 Pemantauan
4.   Mempunyai 1 pasukan pakar yang berpengalaman di tangan anda apabila    anda memerlukan
5.  Mendapat  khidmat IT sokongan secara personal apabila anda senang dan tidak perlu keluar untuk mendapat khidmat tersebut
6.  Melabur dalam pasukan IT yang jauh lebih murah dalam mengendali masalah yang berlaku dan syarikat anda atau dirumah anda tanpa pening untuk selesaikannya.
-----------------------------------------------------------------------------------

#OKCS rovers telah membantu banyak perniagaan ,students dan warga kota sepanjang 5 tahun pernubuhan kami. - Sama ada anda adalah syarikat kecil mahupun sebuah syarikat korporat , kami mempunyai pengalaman dan komitmen untuk membantu anda.

CALL : 011 18858 175 ( yus - Whatsapp)


CALL : 011 18858 175 ( yus - Whatsapp)

Anda disarankan Melihat Hasil Kerja Kami sebelum menerima khidmat atau unit sokongan dari pasukan kami.


101 HASIL KERJA OKCS ROVERS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...