OK Computer Solution Gombak : Dropship programme

CARI Model Laptop

Monday, 7 July 2014

Dropship programme

Dropshipping Programme

DROPSHIP  bermaksud rantaian perniagaan diantara DROPSHIP COMPANY, PENJUAL dan PEMBELI dimana PENJUAL(anda) tidak perlu meyimpan stok dan mengeluarkan modal tetapi menggunakan platform dropship daripada DROPSHIP COMPANY kepada PEMBELI . PENJUAL (anda)  mendapat keuntungan daripada   (RM) harga borong -  (RM harga jual) = untung. 


PENJUAL(anda) hanya fokus kepada MARKETING, SALES & CUSTOMER SERVICE  dan menjual menggunakan pelbagai platform seperti facebook/website/blog/catalog/forum dll. DROPSHIP COMPANY akan menguruskan segala pembungkusan dan penghantaran kepada pembeli dengan meletakkan alamat penjual sebagai pengirim.

p/s : gambarajah menunjukkan bagaimana konsep ini berfungsi. 
Setiap perniagaan memerlukan modal, product, pekerja, kedai untuk berniaga, Zaman yang serba MODEN membantu ramai usahawan berniaga menggunakan Online (Internet) sbg platform perniagaan.

Tanggungjawab sbg pekerja, student atau surirumah sepenuh masa pun sudah membebankan.Oleh itu perniagaan DROPSHIP diperkenalkan kepada sesiapa yang ingin berniaga tetapi tidak perlu memikirkan semua perkara diatas

Sudahkah anda bersedia untuk belajar dan Bisnes Repair Laptop ?

Sudahkah anda ingin menjadi sebahagian daripada keluarga OK Computer SolutionRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...