OK Computer Solution Gombak : Stress Tengok Macbook Yang Slow !!

CARI Model Laptop

Wednesday, 10 February 2016

Stress Tengok Macbook Yang Slow !!


"Anda Stress Tengok Macbook  Yang Slow Dan Lembab?

 Lagi Geram Tengok Nak ON Berjam- jam? 

Mahu Macbook Pantas On hanya 15 saat sahaja?"Berikan pada saya 5 minit untuk bantu Macbook Slow


Hanya di OKCS, Rahsia Untuk Lajukan Macbook Dalam Masa 2 Hari

videoTestimoni #1
Testimoni #2Macbook Makin Laju..!!

Testimoni #3LAGI GEMBIRA PELANGGAN YANG DAH LAJUKAN MACBOOK..!!!


Salam hormat,

Sekiranya anda masih berminat untuk upgrade dan lajukan macbook dalam masa yang sama, saya sarankan anda untuk baca setiap perkataan dalam halaman ini.

Sebenarnya, saya 'terjumpa' satu teknik pelik ini. Pelik sebab teknik ini dapat membantu anda untuk jimat dan puas hati. Ajaib bukan? Dan teknik ini adalah salah satu servis terbaik OK Computer Solution Gombak juga Macnote Studio.
Realiti Kita Sekarang...

Saya nak bawa anda ke satu dimensi baru untuk Macbook kita. Bangun pagi sahaja. Apa perasaan kita? Happy atau moody? Senyum atau monyok?

Ye la, tengok Macbook sahaja. Kita nak tengok Emel dan 'Switch ON ' yang lamannya dan Aplikasi Safari yang Lambat. Ye betul. Itu lah keadaan Macbook kita sekarang.

Bagaimana kita nak lakukan kerja  seharian kita. Rasa down gila bukan? Nak buat kerja pun tak ada Mood. Idea pun boleh lupa Stress Slownya Mac!.

Itu kerja luar rumah. Dalam pejabat bagaimana pula. Tambah-tambah, kalau Boss bagi dateline kerja. Lagi kena, malah WAJIB untuk upgrade Macbook.

Bagaimana saya boleh tahu? Sebab, saya juga seperti anda. Ada juga masanya rasa sangat tertekan. Rasa menyampah dengan Macbook pun ada. Macam nak beli baru tapi tak cukup bajet dan mahal.

Betul kan?
Saya Tak Nak Menjual Langsung...

Tapi, saya nak sediakan penyelesaian di mana, saya berani jaminan Macbook anda akan laju dan aplikasi anda lebih 'smooth ' dan mudah kerja dan jaminan disini wang anda saya kembalikan 100% kalau masih SLOW !!

Kalau anda masih kurang percaya dengan kata-kata saya. Anda boleh baca testimoni pengguna. Fikir masak-masak, sekiranya anda komited nak Macbook anda Laju!!

Testimoni #4Testimoni #5

\

Kami memperkenalkan...


UNTUK DISKAUN VOUCHER + FREE T-SHIRT, WHATSAPP "SSD" KE+6010 8025 651 SEKARANG!

Apa Itu SSD MACBOOK?


 • SSD adalah salah satu media penyimpanan utama selain hard disk. Di dalam sebuah komputer, 
 • SSD dan hard disk berfungsi sebagai media untuk menaruh semua data. Booting sebuah komputer 
 • juga menggunakan kedua benda ini.

Apa Keunikan SSD?


Klik Dan Tonton Video Testimoni Inivideo

Lajunyaaa~

Testimoni #6


UNTUK DISKAUN VOUCHER + FREE T-SHIRT, WHATSAPP "SSD" KE+6010 8025 651 SEKARANG!


Adakah SSD Betul-Betul Laju?

SSD Sangat Lasak.

100% gunakan IC Chips Controller.

Data Lebih Selamat dan Jaminan 100% Wang Dikembalikan
UNTUK DISKAUN VOUCHER + FREE T-SHIRT, WHATSAPP "SSD" KE+6010 8025 651 SEKARANG!

Testimoni #7Cara Pemasangan SSD

Hanya 2 langkah mudah.Kami akan Upgrade Macbook Anda..

1. Pemasangan SSD dengan menggantikan HDD lama

2. Installation OSX dan Software Apple di Macbook

Sangat mudah kan?

Testimoni #8MACBOOK BUKA HANYA 15 SAAT SAHAJA..!!!

Testimoni #9Testimoni #10Testimoni #11Kenapa Pilih SSD?

 • Solid State Drive (SSD) menjadi buruan ramai pengguna Macbook Pro pada masa kini kerana ianya membari banyak kelebihan berbanding Hard Disk Drive (HDD). Hampir 90% pengguna Macbook Pro model A1278 dan Macbook Pro model A1286 datang ke kedai kami semata-mata menukar HDD kepada SSD.


  Ini sangat terbukti apabila kami membuat video perbezaan kelajuan antara SSD dan HDD (Klik Di Sini). Malah bukan kelajuan sahaja yang ada pada SSD ini, mari kami kongsikan beberapa kelebihan lain yang ada pada SSD yang ramai tidak tahu.


  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                    
  SSD LEBIH TAHAN LASAK
     
  SSD menampilkan rekaan yang bukan mekanikal yang mana menggunakan Flash NAND yang dipasang pada papan litar dan dapat menahan hentakan sehingga 1500g/0.5ms manakala HDD pula terdiri daripada pelbagai bahagian yang bergerak menjadikan mereka mudah terdedah dengan gegaran dan kerosakan.  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    SSD LEBIH PANTAS


  SSD 100 kali lebih pantas berbanding HDD, akses data tidak sampai sesaat, boot up lebih cepat, transfer fail lebih cepat, malah keseluruhan proses pengkomputeran dapat dijalankan dengan lebih cepat berbanding HDD.

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


   SSD KURANG MENGGUNAKAN KUASA (POWER)


  SSD kurang menggunakan kuasa walaupun berada pada prestasi yang maksima, kurang daripada 2W vs 6W untuk HDD. Kecekapan SSD membolehkan bateri dapat bertahan lebih lama di dalam Macbook, malah dapat mengurangkan tekanan kuasa untuk penggunaan sistem dan persekitaran pengkomputeran yang lebih sejuk.
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


  SSD LEBIH RINGAN


  SSD jauh lebih ringan berbanding dengan HDD, kebanyakan SSD berat 77g vs 152.5g untuk HDD. Jadi anda boleh membawa ke mana sahaja Macbook anda tanpa beban yang berat.
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


   SSD LEBIH SEJUK

  Selain daripada penyimpanan tenaga yang cekap, SSD juga menghasilkan haba yang sedikit berbanding dengan HDD, ini kerana SSD hanya memerlukan sedikit tenaga untuk beroperasi dan jalan proses pengkomputeran dalam Macbook anda.
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   SSD LEBIH SENYAP


  SSD lebih senyap kerana tiada bahagian yang bergerak di dalamnya, jadi SSD tidak mengganggu  anda ketika mana anda sedang menonton movie atau sedang bermain game, berbeza dengan HDD kerana banyak komponen yang bekerja di dalamnya dan menghasilkan bunyi yang boleh merimaskan anda.
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  SSD memberi manfaat yang besar kepada kita pada hari ini, tidak kira apa jua cara kita gunakannya, samada kita mahu menyegarkan Macbook lama atau untuk memaksimumkan potensi Macbook yang sedia ada.

Yes! Saya Serius Nak Lajukan Macbook !!

Kalau diikutkan kos untuk upgrade Macbook sahaja RM2000 untuk satu alat ganti. Gila. Sangat mahal. Tambahan, Check sahaja sudah di caj dan dikenakan sebanyak RM106 ( Termasuk GST)servis kami bukan sahaja bantu untuk lajukan Macbook malah untuk mencegah kerosakan logic board Macbook anda yang berpunca dari 'Overheat'. Agak-agak berapa harga tawaran upgrade Macbook istimewa kami ini? Jangan bimbang. Kami bukan gilakan keuntungan semata-mata. Masih ingat tujuan kami. “Kami nak mengembirakkan pengguna Apple sejak 2008 lagi di mana penyelesaian, kami untuk pelanggan lebih gembira kelajuan Macbook dan penjimatan kos dan kami juga berani jamin macbook anda akan lebih laju untuk bootup dan smooth atau wang anda dikembalikan 100%.” JADI BERAPA HARGA KAMI?
HARGA SEKARANG !

RM 500     128GB ( Percuma Install OSX El Capitan dan Software )
RM 750     256GB ( Percuma Install OSX El Capitan dan Software )
RM 1500   512GB ( Percuma Install OSX El Capitan dan Software )


CEPAT ORDER STOK TERHAD !!!
NAK LAGI JIMAT??
UTK WAKTU TERHAD SAHAJA..!
PRIZE PACKAGE..!
UPGRADE 256 GB
Percuma T Shirt Exclusive APPLE
Percuma Kalendar Kuda Bersize Besar ( Waktu Solat )

UPGRADE 512 GB
Percuma T Shirt Exclusive APPLE
Percuma Kalendar Kuda Bersize Besar ( Waktu Solat )
Percuma Ipod Casing HDD ( Mengikut kesedia ada Stok Ipod )
Operation TIME :
Our Location :

UNTUK DISKAUN VOUCHER + FREE T SHIRT, WHATSAPP "SSD" KE+6010-8025651SEKARANG!

P.s- Mungkin ini kali TERAKHIR anda ternampak peluang ini. Peluang yang dapat mengubah Macbook anda untuk jangka panjang. Lebih laju dan Tahan Lama serta jimat,

P.s.s- Ingat. Kalau anda tak nak lakukan untuk diri anda. Lakukan untuk kerjaya dan urusan kerja anda. Anda berhak untuk puas dengan Macbook SEKARANG!

P.s.s.s- Bangun dan grab handphone anda dan Wassap/SMS “SSD” Ke 010 - 8025 651 untuk Hadiah Istimewa dari kami.


CAWANGAN UNTUK SETIAP NEGERI DIPERLUKAN SEGERA
Untitled-1
WHATSAPP "SSD " KE +6010 8025 651
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...