OK Computer Solution Gombak : [REPAIR] - Macbook Air A1466

CARI Model Laptop

Monday, 9 May 2016

[REPAIR] - Macbook Air A1466

Repair Macbook Air A1466
Kami rasa anda sedia maklum model ini adalah model yang baru dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya model macbook air ini sangat popular.. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan untuk Format OSX , Service for every 6 months dan dengan masalah motherboard iaitu No display/ Cannot On. Dengan menggunakkan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna laptop ini sedaya yang mungkin. Setelah mengambil masa selama 3 hari kami berjaya mengeluarkan display pada paparan skrin macbook air ini.


Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya macbook bahawa macbooknya telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya  tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya." Macam mana korang boleh buat repair motherboard ni.. saya tanya center nak repair sahaja hampir mencecah RM 2k++. dengan korang bawah seribu ...Terbaik bagi saya repair macbook air di gombak ni!".


Artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard macbook pro/ macbook air, autooff , cannot on, auto shutdown , no display , skrin tka keluar gambar , upgrade SSD, OSX stuck , folder questionmark, wifi tak detect.

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan bole dikongsi dengan rakan anda , berkongsilah melalui button facebook  di bwaah , e emel atau twiitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain maka 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...