OK Computer Solution Gombak : (REPAIR) - REPAIR SCREEN ACER V5-471

CARI Model Laptop

Friday, 13 May 2016

(REPAIR) - REPAIR SCREEN ACER V5-471Kami rasa anda sedia maklum model ini adalah model yang baru dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya model Acer v5 ini sangat popular.. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan untuk Tukar Skrin 14.0 LED kerana Skrin terdahulu pecah atau screen cracked. Dengan menggunakkan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna laptop ini sedaya yang mungkin. Setelah mengambil masa selama 1 hari kami berjaya mengeluarkan display pada paparan skrin Acer ini.
Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya laptop bahawa laptopnya telah siap 

dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat 

diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya."Macam mana korang boleh bekerja 

dengan sekejap sahaja menukar skrin" katanya.
artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard, autooff, cannot on, auto shut down, no display, skrin tak keluar gambar, caps lock berkelip-kelip, HDD Upgrade ,repair screen acer v5-471, repair laptop acer.

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...