OK Computer Solution Gombak : (REPAIR) FORMAT & SERVICE LAPTOP COMPAQ CQ35

CARI Model Laptop

Wednesday, 1 June 2016

(REPAIR) FORMAT & SERVICE LAPTOP COMPAQ CQ35


















Kami rasa anda sedia maklum model Compaq CQ35 adalah model yang telah baru dalam keluarga  model Compaq CQ35 dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya  model Compaq CQ35 ini sangat popular dalam zamannya  dan dalam keluarga   model Compaq CQ35. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model   model Compaq CQ35 ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan masalah Slow , Questimark Folder Error dan Screen Belang ' atau 'No display' dengan mengunakkan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna   model Compaq CQ35 ini sedaya yang mungkin . Setelah mengambil masa selama 2 Hari , kami berjaya tukar dan service HDD dan board   model Compaq CQ35 ini.



Nasihat kami supaya sentiasa servis setiap 6 bulan sekali 


Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya   model Compaq CQ35 bahawa laptopnya telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya " Macam mana korang boleh bekerja dengan processor atau motherboard tu " katanya.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard laptopmodel Compaq CQ35, autooff , cannot on , auto shutdown , no display , skrin tak keluar gambar , wifi laptop tak detect ,laptop   model Compaq CQ35 Slow, Questionmark Folder   model Compaq CQ35 ,  model Compaq CQ35 format service

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda berkongsilah melalui facebook , e mel atau twitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 100 kebaikan akan kembali kepada anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...