OK Computer Solution Gombak : (WINDOWS SURFACE) - Repair Screen Surface Pro

CARI Model Laptop

Wednesday, 1 June 2016

(WINDOWS SURFACE) - Repair Screen Surface Pro
Kami rasa anda sedia maklum model terbaru Windows iaitu Tablet Surface dan Surface pro  adalah model yang baru dalam keluarga  tablet windows tablet PC dan tablet  ini sangat popular dalam zaman sekarang kerana orang lebih memilih pada fleksibel ringan dan mudah digunakan  dan dalam keluarga   tabslet lain seperti iconia dan asus tab lain. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model surface  ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan masalah Slow , Questimark Folder Error dan Screen Belang ,Screen pecah , Cannot Login Windows, HDD/SSD Problem , Cannot Format.Dengan mengunakkan kepakaran dan pengalaman kami yang hampir 8 tahun ni , akhirnya kami berjaya membantu en Azmi dari Gombak untuk membaiki screen tab surface ini. Setelah mengambil masa dalam 5 hari kami berjaya kembalikan surface kepada tuan azmi yg berasal dari gombak ni dengan keadaan skrin surface yang baru.


nasihat kami kepada anda.Pastikan Servis Laptop/Tab / macbook Anda setiap 6 Bulan Sekali.

Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya , En Azmi Tab Windows Surface bahawa tabnya telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya " Macam mana korang boleh skrin yang pecah seribu itu dan touch glassnya tu " katanya.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair tab windows surface,repair surface pro2, screen tab surface pro pecah , repair hdd windows surface pro, repair motherboard tab surface pro ,repair windows tab PC , Cannot On , repair komputer Kl , kedai komputer murah

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda berkongsilah melalui facebook , e mel atau twitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 100 kebaikan akan kembali kepada anda.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...