OK Computer Solution Gombak : Testimoni

CARI Model Laptop

Testimoni

RAMAI SUDAH BERPUAS HATI DENGAN servis KAMI..

AGAK-AGAK ADA TAK GAMBAR & VIDEO RAKAN ANDA DISINI??        
                         

    Testimoni dari tuan fauzan mengenai servis kami...



"Servis memang tip top, dah 2 kali dah datang sini" 
Azhar Sulaiman - Pelakon Popular

"Staf yang sangat peramah, rugi siapa yang tak servis laptop di sini"
Abdul Rahim - Penyanyi Kumpulan Nasyid In-Team


"Ana seronok betul datang sini, hebat diorang ni repair laptop" Akhil Hayy - Penyanyi, Penceramah Bebas


"They do a very good job, OK Computer Solution sangat hebat repair laptop"
Patrick Teoh - Pelakon Filem dan Personaliti Radio
Cik Zuriana, SG Cincin (Combo Laptop-Format Laptop+Service Laptop) + (Replacement Keyboard Dell)
En. Azzam, SG Cincin (Parallel Windows 7)

En. Saharuddin, Batu Caves (Replacement Screen 15.6 Led normal)

En. Tarmizi,Gombak (Format Macbook+ Install Software SPSS MacBook)


En. Farish, Rawang (Format Macbook+Backup Data Macbook)

En. Faizal, Kepong (Cleaning Fan +Thermal Paste & Battery Compaq Presario CQ42)

En.Akram, Student UIA (Windows Is Not Genuine-Format Windows 7)


Cik Amalina, Student UIA (Combo Laptop- Service Laptop+Format Laptop)

Cik Norayuni Nasuha, Student UIA (Replacement Power Jack+Modify Hinge)

Cik Nurul Izzah dan Ayahnya Tuan Abdul Aziz, Taman Melewar (Replacement Chipset Laptop)

Cik Syafeka, Student UIA Gombak (Replacement Chipset MacBook+Format Macbook)

En. Abdullah, Gombak (Format Laptop)

En. Amir, Petaling Jaya (Tukar HDD 500GB+ Beli MagSafe MacBook Pro)

En. Amirul, Selayang Baru (Tukar Screen 14.0 LED Slim+ Format Laptop)


En. Azizi, Gombak (Replacement Keyboard Dell Inspiron N4110+Replacement CMOS Bateri)

En. Fairus, Selayang (Service MacBook+ Install Adobe Photoshop)

En. Junaidy, Student UIA Gombak (Beli Magsafe 1 85 watt)

En. Shariman, Lecture UIA (Modify Hinge Laptop Kenovo Ideapad S410P)

En. Zul,Student UIA (Replacement Keyboard Acer Aspire 4349)

Students MUHAMMAD EZZFIKRI- Change SSD Macbook (Student UIAM)



Arif Mukhlis -Servis Desktop (UIA)

Cik Atiqa dari Sri Gombak (Repair Chipset + Modify Hinge)

Cik Siti Nurhafizah- Tukar Screen LCD 14.1 (UK PERDANA)




En. Bismi- Replacement Chipset Macbook (Shah Alam, Selangor)

En. Eric Chan- Upgrade RAM 8GB Macbook+Upgrade SSD 256GB Macbook+Install Office 2016 Macbook (Cheras, Kuala Lumpur)

En. Faezal- Chipset Replacement Macbook (Taman Tun)

En. Izat- Service Laptop (Puchong, Selangor)

En. Kamaruzaman Zainal- Replacement Chipset Macbook (Taman Minang, Cheras)

En. Muadz (student UIA) -chipset replacement

En. Shahrom- Replacement Chipset Macbook (Taman Melati)

En. Wan Muhammad Danial- Upgrade SSD 256GB+ Install Parallel Windows 10 (Wangsa Maju)



ENCIK TANVER -REPLACEMENT CHIPSET MACBOOK (TAMAN MELATI)


Anak Puan Fazillah-Format + Backup (Taman Melawati)

Azman Mokhtar-Format Laptop (Batu Caves)

Cik Fadilah- Replacement Screen LED 14.0 Normal (Uk Perdana)

 Cik Nabila-Replacement Chipset (UITM SELAYANG,SELANGOR)

En. Amiruddin- Replacement Power Supply (UIA,Gombak)

En.Jarir-hdd 500 dekstop+ram 2gb dekstop+backup data (Wangsa melawati)

ENCIK AMIR-Replacement Chipset (PUNCAK ALAM)

Encik Wahi-Format Laptop (UIA)

Farah Nabilah- Chipset Laptop (Ampang)

Nik- Format + BootCamp (Student UIA from Thailand)

Samsudin Yahya- Format + Keyboard (Taman Sri Gombak)



Ammar (Student UIA)

servis yang bagus, layanan terhadap pelanggan yang bagus

Hani Ghazali (Taman Melawati)

Pantas
Encik Hassan (Keramat)

Encik Hafiz (Kuala Lumpur)





En. Akmal

 En Andy

Athirah (Student UIA)

Azraei (Petaling Jaya, Selangor)


Cik Hidayah (Student UIA, Gombak)


Cik Farhah (Student UIA)

Cik Farahana (Taman Melawati,Selangor)

job done.very good
Encik Firdaus

harga berpatutan dan servis pantas

 En. Firdaus (Sri Damansara)

Cik Hamidah (Student UIA)



En.Irfan (Cheras, Kuala Lumpur) 

Cik Hidayah (Student UIA)

Mohd Hafis (Rawang,Selangor)

 Muhammad Noor (Student UIA)

 
Cik Nazizarini (Student UKM, Bangi)

awesome service. recommended
En. Nazrin (student UIA)

Cik Anis (Ulu Kelang,Selangor)

Rutchadee (Student UIA)

good service smile emoticon
Cik Hazwani (Taman Greenwood Indah,Selangor)


semuanya baik. pekerja yang mesra pelanggan dan harga yang berpatutan. terima kasih :)

Cik Soleha (Student UITM)

harga berpatutan & mesra pelanggan
Pn. Suhaila (Taman Idaman Selayang)

Sukrano



Cik Syukrina (Student UIA)

Cik Tira (Selayang, Selangor)


 Cik Wawa

Cik Yusneeza

Perkhidmatan dan harga yang memuaskan, terima kasih OKCS.
En. Zamri (UK PERDANA)


Customer Service yg bagus..
Zulkifli (Pinggiran Batu Caves,Selangor)





En. Awang-Student UIA,Gombak



 Layanan dan servis yang baik untuk students
En. Aziz- Student UIA,Gombak

murah..cepat
En. Azri Zaradi (Student UIA,Gombak)

 servis cepat
En. Bazzi-(Student UIA,Gombak)

 Pantas dan Efisyen-Pn. Dani

SERVIS LAJU- 
En Na'imullah (Student UIA,Gombak)


En. Hayyi





Tahniah. Service yang excellent.
En. Faizal Shah (Putrajaya)

 Servis yang baik dan mantap. Jangka masa proses membaik pulih cepat.Tq.
En. Fakhri (Student Unikl)

 barang boleh dibaiki .Lebih baik daripada sebelum ini sama seperti macbook baru beli
En. Fakhrul Din  (Kota Bharu,Kelantan)

En. Fawzan (Student UIA, Gombak)

En. Firdaus- Student UIA, Gombak

Kerja cepat. Pekerja mesra-
En. Firdaus

Cepat siap. Mudah berurusan-
En. Fitrie (Student UIA,Gombak)

En. Hafiz

En. Hafizi  (Student UniKL BMI)

En. Hairudin (Selayang,Selangor)

Layanan first class-
En. Hamid (Student UIA,Gombak)

Penjelasan yang detailed and servis yang cepat-
Cik Wan Hanani (Sri Gombak,Gombak)

servis pantas, harga berpatutan. customer servis mantap
En. Hariri (Melawati,Selangor)

servis terbaik dan cara layanan yang ramah
En. Hariss-Student UIA,Gombak

layanan yang mesra pelanggan-
En. Ibrahim (Setapak, Kuala Lumpur)

Super fast-
Cik Idayu (Student UIA, Gombak)

Service tip top,tak perlu tinggal laptop untuk kerosakan screen dan harga yang berpatutan-En Ismail 

En. Issyam (Student UIA,Gombak)

servis yang bagus dan dipercayai.
En. Izzham (Dato Keramat,Jelatek)

Cik.Leny (Ampang,Selangor)

En. Man (Gombak,Selangor)

Alhamdulillah, dapat tahu perkhidmatan OKCS daripada seorang sahabat. Katanya, perkhidmatannya bagus. Dah baiki laptop sendiri dan dah rekemen pada kawan. Bagus!- En. Manaf (Student UIA,Gombak)



servis yang bagus,mesra pelanggan,jujur dan efisien
En. Marzuki (Batu Muda,Selangor)

En. Megat Zulfadli  (Taman Melati,Selangor)

Servis yang mantap
En. Mohd Afiq (Student UIA)

Service terbaik,cepat dan murah. TQ OKCS
En. Mohd Uzaini Tanjung Malim,Perak

Cepat proses pembaikian
En. Muaz  (Student UIA,Gombak)

Laju dan memuaskan
En. Muhammad Ashraf (Setiawangsa, Kuala Lumpur)

Effiecient Service. Friendly Employees :)
En. Muhammad Sufi (Student UIA)

ketepatan masa
En. Najib (Batu Muda, Gombak)

Service yang baik. semoga terus maju jaya & Super fast 
En. Nasir (Ampang,Selangor)

Servis terbaik,pantas dan effisyen. Haha
Cik Nazira- Student UIA,Gombak


sangat mesra pelanggan...cepat dan harga yang memuaskan...
En. Nik Zamaniah (Kepong, Selangor)

Perkhidmatan yang cepat .Harga yang berpatutan.
Kerja yang dilakukan dengan jujur .
En. Nurhalim (Kepong, Kuala Lumpur)

servis cepat,mesra dan berkualiti mantop ahh!!
Cik Nurul Atikah (Student UIA,Gombak)

Pn Liz (Giatmara Kota Raja,Shah Alam)

Servis Cepat
En. Qamarul (Student UIA,Gombak)

cepat,cekap dan murah
En. Razip (Batu Caves,Selangor)

En. Shukri (Student UIA, Gombak)

Good customer service. Listen to client.
En. Mohd Sofwan (Bandar Baru Sentul)

a good service . great knowledge in computer servicing and repairing. Will advice customer about pricing !st then act. Highly recommend to friends!
Cik Suzie (Lecturer U. Malaya)

1. mengkagumi bisnes yang dibangunkan oleh anak muda (toke) 
2. support bis bumiputra muslim
3. banyak rangkaian - maksudnya its reliable
4. terus maju jaya ok pc solution!!!
- En. Syahidan (Kajang,Selangor)

Usamah (Student UIA,Gombak)



ramah mesra..kualiti kerja yang bagus...
Cik Wani (Kuala Lumpur)

En. Zainuddin Ahmad (Cheras, Kuala Lumpur)


alhamdulillah..servis terbaik.
En. Zul Hafifi (Melawati.Selangor)


To improve customer service and communication with 
customer-Abdul Halim (Petaling Jaya,Selangor)

Abdul Jamak-Student UIA, Gombak

 Membaiki komputer dengan baik-
Abdul Rahim (Student UIA,Gombak)

 Afiq (Student UIA,Gombak) 

Fast...
Aiman Zaidi (Student UIA )

Ainin-Student UIA,Gombak

 Mantooop-Akmal

SERVICE YANG BAGUS-
Akmal (Student UIA,Gombak)

Mudah dan Cepat-Amirul Faiz


Arif-(Student UIA,Gombak)

Arif-(Student UIA,Gombak)

 En. Ashraf- (Batu Caves, Selangor)

Asri-Student UIA,Gombak

buat kerja dengan cepat-
En. Asri (Gombak,Selangor)

fast service-
En. Asyraf (Student UIA,Gombak)

servis pantas & harga berpatutan
- Cik Atiqah

Terima kasih OK Computer Solution kerana membantu menyelesaikan masalah laptop saya- Hakim 
 
Ok Computer Solution berjaya repair masalah desktop saya.- En.Syazwan

 kedai ni berjaya repair masalah motherboard saya - Badrishah
highly recommended bagi sesiapa yang ada masalah komputer - En. Riduan
 terima kasih OKCS kerana repair laptop compaq saya
 terima kasih kerana berjaya install software pilihan dalam laptop saya
 alhamdulillah berjaya jumpa kedai laptop kawasan terdekat di Gombak
beli charger adapter terus dapat on the spot, memang pantas
 terima kasih ok komputer solution berjaya repair problem laptop saya
 puas hati dengan hasil repair, terbaik.
 akhirnya jumpa kedai yang berjaya baiki masalah laptop saya
 kedai komputer yang boleh dipercayai dengan harga berpatutan

 laptop kami berdua berjaya dibaiki dengan cepat


 Servis Repair Di Sini Memang Terbaik
 terbaik la servis di sini
 saya suka hantar repair di sini
Harga screen di sini amat berpatutan dan pemasangan yang amat cepat 
 hantar repair di sini tidak mengecewakan saya.
 laptop saya ok setelah di repair
 suka la datang sini,..layanan terbaik,..servis pun bagus,..

 memang seronok,.,.




 dapat adapter dalam on the spot


 staf-staf di sini semuanya peramah
 tak sia-sia mendengar cadangan isteri untuk datang ke sini
 semoga okcs terus maju ke hadapan
 anda juga harus datang sini,..baru percaya,,,

 memang betul kata kawan repair screen di sini memang cepat
 Terbaik


 syukur alhamdulillah laptop saya dah siap...terima kasih kepada OKCS




Terima kasih kami ucapkan 

 Berbaloi la repair laptop atau komputer disini - En Ali - Selayang

Jauh datang mencari jumpa juga kedai okcs cawangan gombak ni- MR X - Batu caves

Balik kerja sahaja terus hantar tengok boleh direpair kerosakan ni 

alhamdulilah cepat sahaja laptop untuk servis sehari siap - mahasiswa UIAM gombak

nasib baik laa laptop saya boleh lagi di baiki - student Gombak

Puas hati tukar skrin laptop kat sini 15 minit saje siap!!
Bagus OKCS Uia ni..
Terima kasih saya ucapkan kepada Crew Repair laptop Gombak
Nice OK Computer Solution Uia Gombak
Datang dari jauh untuk ke kedai repair laptop OKCS UIA Gombak ni sangat berbaloi
terbaik saya katakan...
Rasa cuba sendiri baru tahu servis disini
syukur alhamdulilah laptop compaq saya dah pun OK
alhamdulilah sekarang tak meragam dah laptop saya. terima kasih OKCS Gombak

Repair laptop di Gombak ni memang berbaloi.
terima kasih OK Computer Solution Gombak
Kami sangat rekemenkan kedai komputer gombak ni
Syukur alhamdulilah laptop dah OK...
terbaik repair laptop disini.
Saya suka dengan OK Computer solution Gombak ni.


Saya tahu sini kedai komputer terbaik

 TAK SIA-SIA IKUT CADANGAN KAWAN.MEMANG BERBALOI REPAIR DI OKCS
 OKCS IS VERY GOOD SERVICE

"OK Computer Solution steady, kedai repair komputer no. 1"

  Tak sangka OK Computer Solution Gombak ada menyediakan khidmat pickup & delivery di luar..SAYA SUKA OKCS...
 Bersama Staf yang peramah...saya mendoakan semoga OK Computer Solution terus maju...
saya amat berpuas hati dengan servis repair yang diberikan oleh pihak OK Computer Solution...

 bersama staf OK Computer Solution
 "Nasib baik dapat jumpa kedai ni, kalau tidak tak tahu la macam mana kena tipu dengan kedai repair yang lain"
 "Saya lebih rela datang ke sini untuk repair laptop berbanding di Low Yat"
 Saya suka servis yang disediakan oleh pihak OK Computer Solution..
 Servis yang disediakan oleh pihak OKCS tiada di kedai repair yang lain...OK Computer Solution Terima Kasih...
 "Mereka yang tidak pernah datang ke sini, memang sangat-sangat rugi, saya tak sangka ada kedai repair laptop macam ni, layanan mereka 1st class"
 "Ok Computer Solution menolong saya dalam keadaan genting, terima kasih"
 "Satu hari saya belajar mengenai komputer, mereka tidak kedekut ilmu"
 "Kadang-kadang kelakar juga mereka ni, habis semua mereka nak ajar kita. Sekarang saya tahu lah apa itu komputer"
 "Jika mereka mengekalkan servis yang sangat bagus macam, saya yakin mereka akan berjaya menjadi kuasa besar dalam bidang pengkomputeran"

"Kami bagi two thumbs up untuk servis terbaik OK Computer Solution"

"Tak payah banyak tanya kat kedai ni, datang je terus tukar skrin untuk netbook saya"

"OK Computer Solution is definitely my choice"
 "Terbaik. Saya sangat-sangat merekemenkan kedai ini"
 "Saya amat berpuas hati dengan khidmat yang diberikan.
 "Susah sekali untuk saya jumpa kedai repair komputer milik bumiputera di area Selangor dan di Malaysia ini. Selepas saya menghantar laptop saya ke OK Computer Solution, apa yang saya sedar saya tidak akan dapat layanan seperti ini di tempat lain. Nak tahu bagaimana layanan mereka?Datanglah sendiri ke kedai ini."
 "OK Computer Solution banyak membantu kerja-kerja saya"
 "Servis mereka sangat gempak, mereka juga banyak mengajar tentang penjagaan laptop"
 "Tiada tempat lain lagi sehebat OK Computer Solution"
 "OK Computer Solution the best!!"
 Bersama Staf OKCS

 Bersama Staf OKCS yang peramah dan sanggup kongsi tips-tips penjagaan laptop
 Terima Kasih kepada OK Computer Solution..
 Bersama Staf OK Computer Solution..
 Terima Kasih kerana dapat menyelesaikan masalah laptop saya..saya bagi lima bintang pada OKCS UIA..
OK Computer Solution Terbaik!!!
  saya puas hati,.laptop saya dh elok,..,terima kasih
 "Kami sangat suka layanan yang diberikan oleh OK Computer Solution UIA, mereka sangat baik.."
  saya suke datang sini maa.,.sngat cepat repair laptop saya
Ok Computer Solution UIA memang TERBAIK"
 "Tak sangka pula dekat sini ramai orang datang, memang patut la servis pun first class"
  laptop saya ok setelah di repair,.harga pun ok
 memang bagus!!!...
 Layanan yang amat peramah oleh staf OKCS UIA ini..

 bersama staf OKCS UIA yg expert

Servis  format paling terbaik dari ladang..

Antara Servis yang Terbaik yang pernah saya pergi...

 Terbaik!!!!! Saya Sayang OKCS UIA

baru siap repair laptop,.memang sngt puas hati,..

"OK Computer Solution UIA memang sesuai dengan nama, semuanya OK" 

  x sia2 saya ikut cadangan kawan saya untuk datang sini
 laptop dh elok,..memang seronok,.,.
bagus,,len kali boleh datang lagi,.

baru beli bateri laptop.,harga di sini murah,.

 i like it,.good service
 alhamdulillah,..siap sudah laptop saya yg rosak,..telah dibaiki,.,.
 "Tak payah susah-susah pergi tempat lain, adapter charger di sini sangat berpatutan" 
"Ingatkan lama nak repair keyboard, rupanya kejap je, sangat puas hati" 

"Saya lebih memilih OK Computer Solution untuk format laptop saya, terbaik" 

"Tak payah hantar jauh-jauh, OK Computer Solution UIA pun boleh buat"



Staf OKCS terbaik..

OKCS UIA GOOD JOB!!!


 "Terima kasih OK Computer Solution, akan datang lagi jika laptop rosak"

"Kualiti servis terbaik, satu-satunya kedai bumiputera yang saya percaya"

 X sia-sia ikut cadangan kawan untuk repair kat OKCS..

 "Sesiapa yang ada masalah laptop, datang je sini, terbaik" 
 "Nasihat yang diberikan oleh krew OKCS sangat berguna

OK Computer Solution UIA adalah kedai repair yang patut anda datang..

 Terima Kasih!!!!OKCS IS THE BEST
 "Harga di sini amat berpatutan, jaminan pun tinggi"

"kalau servis dah cantik hati pun senang, senyum pun manis, janji OK"

"Bagi saya Ok Computer Solution perlu perbaiki tahap servis, agar barang yang diperlukan sentiasa mencukupi"

"Ternyata servis serta kecekapan dari Ok Computer Solution amatlah saya berpuas hati dalam menyelesaikan masalah laptop saya, Terima Kasih saya ucapkan"

 alhamdulillah,..siap sudah laptop saya yg rosak,..telah dibaiki,.,.
terima kasih,,.servis mantap,...
 "Tukar skrin di sini amat berpuas hati, dijamin original dan berkualiti tinggi, teruskan usaha membantu mereka yang memerlukan kepakaran anda"
 great job,..,i like it,.good service 
 laptop dh siap,..terima kasih,..
 saya puas hati hantar laptop repair di sini 
 "OK Computer Solution UIA sangat cepat buat kerja, tak rugi tukar 2 skrin di sini" 
 "Sangat berpuas hati dengan OK COmputer Solution UIA!"
 "They always give the best, I'm very happy"
 layanan yang baik oleh staf OK Computer Solution UIA
 "Saya sudah berjaya kini tiba giliran anda pula"
 "Pilihan yang bijak jika anda ke sini, mengkagumkan"
 wajah ceria setelah laptop siap dibaiki,.
 laptop dh elok,..memang seronok,.,. 
 diorang repair cepat,..respect la,..
 anda juga harus datang sini,..baru percaya,,,
 ini laptop saya yg dh elok,..terima kasih..
 senang berurusan di sini,...staf bagi layanan bagus,,, 
 Saya baru tukar skrin,..harga memang sangat murah,.
 OKCS UIA TERBAIK!!! 
 great job,..,i like it,.good service

"They do a very good job



  bersama warga OKCS.,.:)
  dapat tahu tips tentang laptop kt sini,..terima kasih
 OKCS Awesome!!!
 sangat puas hati repair laptop kt OKCS,.
  tip top,.,..,
 laptop dh elok,..memang seronok,.,.
 Terbaik
 diorang repair cepat,..respect la,..
  baru tukar skrin laptop
satisfaction comes here ..
Good Service!!!!
laptop saya dh elok,..terima kasih
bagus la servis kt sini,..terima kasih
 senang berurusan di sini,...staf bagi layanan bagus,,,
"They always give the best, I'm very happy"
"Ingatkan lama nak repair skrin, rupanya kejap je, sangat puas hati"

"Terima kasih OK Computer Solution,akan datang lagi jika desktop rosak
SERVICE AT OKCS VERY WORTH
"Tiada tempat lain lagi sehebat OK Computer Solution"
"Pagi order petang dah boleh dapat barang, cekap mereka membuat kerja"
"Sekejap betul tukar skrin macam tukar baju"

"They nice to us and funny too"
"Ok Computer Solution menolong saya dalam keadaan genting, terima kasih"
"3 bintang untuk kedai ni, pantas cekap dan berkualiti"
"Walaupun saya pakai laptop yang sangat rare, mereka boleh membaikinya"

"Saya ingat lama tukar skrin ni rupanya tak panas pun kerusi saya duduk dah siap"

"Unbelievable star quality services, thanks"
"Terima kasih kerana menolong saya tidak membeli laptop baru
"Macam tidak percaya mereka berjaya membaiki laptop saya
"Macam macam saya tukar kat sini dah jadi laptop baru pun"
"Thank you guys because you'll can repair my laptop
superior quality battery okcs
"Ingat papan litar je yang rosak tapi keyboard pun rosak juga, nasib kat sini ada stok..
"Sebelum hantar repair keadaan teruk sangat, datang je kedai tengok sihat macam mula mula beli"
Awesome!!!


"Sekejap betul tukar skrin macam tukar baju"


 OKCS TERBAIK!!!
                                                 

 memang power servis di sini


Mudah untuk mendapatkan yang berkualiti di sini..
Dengan adanya kedai OK Computer Solution di sini.dapat saya menyelesaikan assignment saya.OKCS Terbaik...

I Like OK Computer Solution UIA 

 tukar skrin di OK Computer Solution amat berbaloi...
 Perkhidmatan servis di  OK Computer Solution amat terbaik...
 Thank You OK Computer Solution...
laptop saya baru ok bila datang sini
 memang bagus!!!...
 memang berbaloi datang sini,..
  suka la datang sini,..layanan terbaik
  baru siap repair laptop,.memang sngt puas hati,..
 good job,.,.great computer service,..,

 wajah ceria setelah laptop siap dibaiki,.
  boleh terus siapkan kerja saya dgn laptop yg baru dibaiki ni,.,.
  x sia2 saya ikut cadangan kawan saya untuk datang sini
 harga berpatutan,..huh
  sangat gembira laptop dah elok,.
  saya baru tukar skrin,..harga memang sangat berbaloi
  senang berurusan di sini,...staf bagi layanan bagus,,,



 Desktop pun boleh repair disini...

Adapter charger laptop berkualiti hanya ada di ok computer solution UIA..


































































































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...